Dollar plus Malin = Erik in love

Bra dagar rullar förbi.
Gårdagen var kanon.
 
Aktierna gick upp så Erik var liksom lite extra kär i mig igår (han brukar liksom bli det när jag får en bra lön eller har varit duktig och köpt aktier för mina sparpengar) Han skulle bara veta att jag köper aktier med 50 % anledning att det är en investering och med 50% anledning att Erik ska kolla på mig med de där förälskade ögonen =)
 
Vi var på Falun sjukhus och fick träffa Persson för första gången - Så ofattbart. Sjuk känsla - svårt att förstå. Men det var ett riktigt kärt möte.
 
Jag och Erik hyrde film på kvällen och köpte hem thaimat som vi åt och mös med framför tv:n och jag somnade med ett leende på läpparna.
 
Idag blir det lite shopping och förhoppningsvis ska jag kunna hjälpa Erik att måla inne i andra lägenheten.
 
 
PLUS
ÄR LIKA MED
 
ERIK IN   
 
 
 

Tåg v-ås

Idag blev det tåg till Västerås för möten i jobbet. Så nära hemma men ändå så långt bort.
Lyssnar på coldplay och tracy Chapman, spelar Wordfued och tar det allmänt lugnt.
Det är nått speciellt med musik i hörlurarna när man åker tåg.. Jag känner mig som att jag är med i en musikvideo eller en sorglig scen i en film.
Det är bara jag, musiken och landskapet som far förbi utanför.

Sen ska jag ta mig till Falun för att se Borlänge hk möta just Falun i ett daladerby som jag hoppas Borlänge vinner.

Och imorgon är en spännande dag. Då ska jag få träffa en alldeles ny Person för första gången :)

Dumma dumma

Dumma dumma big travel!
Jag skyndar mig hem från jobbet, hämtar upp Erik som har resecheckarna i högsta hugg och vi tar oss ner till big travel för att boka resan.
Då står det att de stänger 18.00 vi tittar på klockan .... 17.30 ....... Och det är stängt!!! Hur kan man stänga igen tidigare när man jobbar i butik??? Är så lack! Trodde jag skulle få skryta om att vi nu hade bokat en resa... Meeen det får vänta :/

RSS 2.0