Projekt

Då var man tillbaka igen... Sitter på kontoret och har en snabblunch med mig själv som vanligt, samtidigt som skidorna visas på svt play.

Gårdagen blev lugn och jag kunde börja med mitt nya projekt Fotoalbumet.
Innan vi reste framkallade jag kort sedan 2008 och fram till ny. Det blev ca 500 bilder som nu ska in i fotoalbum. Jag gillar att ha kort utskrivna och att man kan titta på dem utan att sitta framför en dataskärm.

Jag lyckades sätta in ca 10 % av alla korten jag har framkallat. Får fortsätta ikväll igen :)

Borta bra men hemma bäst

Ja det är samma visa varje gång tycker jag. Det är såå härligt att komma bort, njuta, bara vara. Men att sen komma hem och krypa ner i sin säng... Vakna i sin egen säng: det är nog oslagbart. Det är skönt att det är skönt att komma hem.. Annars skulle allt bli så mycket jobbigare med att resa :)

Vi var hemma strax efter tre inatt, Erik ligger bredvid mig och sover tungt och jag ska ligga kvar här i sängen ett tag och drömma mig tillbaka till solen och njuta av att få ligga i min egen säng igen :)

Fuerte ventura

Dag fem. Två heldagar kvar innan hemresan. Det är varmt men även blåsigt så man luras lätt och tror att man inte kommer bränna sig. Erik är såklart duktig och har klarat sig men jag har bränt näsan, fötterna och bröstet :) som det ska vara :p

Erik ligger bredvid mig i en solstol och lyssnar på ljudbok, jag ska lösa lite suduko.
Lugnet har funnits sedan första dagen och de största men vi har är - jag når inte att smörja in mig på ryggen.. Var ska vi äta ikväll.. Vilken glass ska jag välja idag...

Precis som det ska vara :)

RSS 2.0