Vinst

Ja tradera får en att känna sig som en vinnare eller förlorare. Idag vann jag en budgivning på 5 tygblöjor för 105 kr. Det känns som ett kap :)

Så nu har jag 10 tygblöjor än så länge :)

Tradera och prommis

Igår blev det en liten promenad igen i fint väder.
Det är konstigt vilken skillnad det blir.. Suget för att vara ute har verkligen inte funnits på hela vintern men sen kommer våren och man bara längtar efter att få gå ut och röra sig i vårsolen:)
Det blev 5 km på en och en halv timme då vi stannade i lekparker och annat. Huvudsaken är väll att man är ute :)

Sen har jag också lärt mig det här med tradera nu. Har lagt bud på tygblöjor och kamera direkt. Det blir som en liten extra piff i vardagen med lite spänning genom budgivningen.
Väldigt smidigt med appen då missar man ju inte att lägga slutbuden. Snittpriserna måste ha ökat på tradera efter att fixade apparna... Det är min teori.


Idag blir det jobb sen två dagars ledigt igen. Härligt med röda dagar mitt i veckan :)

Helg

Nu har vi haft visning på lägenheten och jag bara hoppas att det är tillräckligt många intresserade så man kan börja plocka ur och göra klart i ettan innan det är dags att gå på nästa lägenhet.

Helgen har varit bra med middag i Falun på fredag kväll i trevligt sällskap och lördagen har jag hunnit med en del.
Man gör ju det när man vaknar sju på morgonen. Jag tog en promenad på 45 minuter innan Erik vaknade, solade på balkongen innan vu hälsade på svärfar.
Sen fick jag se mitt köra Forssa bk vinna seriepremiären och har nu myst framför tv:n.

När man ser saker som en bild på Persson på kylskåpet hos dem man hälsar på då känner man lite värme i hjärtat. Det känns verkligen att man berör någon annans liv också:)

RSS 2.0