En shopoholics bekännelser

Nej jag har verkligen inte ekonomin för att springa runt och shoppa kläder. Men den var ju såå snygg och mina födelsedagspengar från mormor gick åt så då blev ju jackan lite billigare och så var det 10% rabatt så då sparade jag ju lite till. 

Och den är ju så snygg :)  den gjorde till och med så art jag blev snygg tack vare jackan :) heheNya projekt

Idag blir det lika smockat ned saker att göra som annars. Erik är ledig idag så nu ska källaren få sig en omgång. De putsade väggarna ska målas och få en enhetlig färg då vi tyckte det blev för flammigt utan färg. 
Och så är vi på väg till Hedemora för att köpa ett skåp eller bänk till källaren tänkt att stoppa mina älskade viner i:) 
Och såklart babysim det är ju torsdag. Samt att Erik ska ha träning och present ska inhandlas  till Eriks brorsa som fyllde igår. 
Fullt upp som sagt. 

Och någon gång när jag får tid ska denna lilla vagn målas och pimpas. Tänker mig att den ska bli en snygg dryckvagn till källaren :) 
50 kr på Ta till vara :) 


TÄNKER TILLBAKA

Jag satte mig vid datorn en stund och råkade bara klicka mig in bland alla bilder och fick riktig längtan efter när vi var i Italien. Det känns som ett helt liv sedan men var ju bara förra året och jag kan titta på bilderna och tänka: va fin ja va - varför kunde jag inte tycka det just då i stunden.
 
Här kommer lite bilder från semestern jag alltid kommer kunna kolla tillbaka på med skratt och glädje.
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0