REFERAT


Herrrar Borlänge HK - Enköping 35-23 (16-8)


Härlig inställning och bra försvarsspel i första halvlek avgjorde mot Enköping.

Matchen startade med högt tempo där Borlänge HK hanterade det klart bäst. Erik Andersson sätter matchen dit vi vill ha den med sin härliga attityd och spelskicklighet. Vi håller på vår spelidé under hela första halvlek och går till vila med 16-8.
Andra halvlek startar upp med ett lojt och ointresserat spel av Borlänge HK, time out och en klar förbättring från våra killar.
Magnus Tongring kommer ut på 9m med sitt lugn och gör 3 enkla mål och vi hittar spelet igen och går ifrån till en säker seger med 35-23.


Enköping gör allt för att trasa sönder vårt anfallsspel, men som tur är så tjänar man inget målmässigt på detta. Här har vi mycket att lära, framförallt att behålla kylan och jobba som ETT lag. Vi måste lägga undan "one man show" och koncentrera oss på laget och inte "JAGET".

Stora plus till Erik Andersson Magnus Tongring Pierre Andersson och Simon Anfält

Målen BHK:

Simon Anfält 8
Magnus Tongring 5
Dan Larsson 5
Anders Andersson 4
Kim Stenberg 4
Mattias Lagestam 3
Pierre Andersson 3
Erik Andersson 2
Martin Enevoldsen 1

Domare: Rasmus Lowén Marcus Karlsson BRA!

/Tony CMer info kan du hitta på deras hemsida. Vilket kan bli rätt viktigt eftersom tidningen inte skriver ett dugg om handboll i denna stad.
Borlänge HK.

Är så stolt över min älskling =)

//Handbollsfrugan

VI SKA TILL MALMÖ, VI SKA TILL MALMÖ!

Semestern är beviljad och biljetten är bokad, sovplats är bestämt och laddningen är total.
Malmö - vi kommer snart!


En dag kvar på min radda med 13 dagars jobbdagar i rad och sen får jag en ledig söndag innan nästa vecka sätter fart. Men på fredag sticker vi jag och Jesper till några av pluggvännerna i Malmö och förhoppningsvis hinner vi med att träffa dem alla =)


Vem vet. kanske får vara i ett malmö när malmö ff vinner guld? man håller tummarna för det iaf! och så ska man väll hinna med en falafel... eller sju! =)


Ikväll blir det fredagsmys. Idol, soffan och inte så mycket mer. ska ju som sagt upp och jobba imorgon.JAG ÄR TILLBAAAAAKS

Jag satte mig vid datorn och kände för första gången på länge lugnet att kunna skriva här i bloggen igen.
Den första tanken som kom när jag loggade in på bloggen var texten från frondas Jag är tillbaks 

Helgen hemma i eskilstuna med åttioårskalas och välkomstfest för greken var trevligt, mysigt, roligt och precis sådär härligt som det alltid är när jag besöker kära e-tuna. Det är så bra att åka till hemstan för då blir det alltid lika skönt att komma hem till LiveLong och älsklingen.

Man måste åka bort för att tycka om att komma hem


Goda middagen när mormor fyllde år.RSS 2.0