ANGEL IN DISGUISE

Vissa skulle kalla det tur i oturen, andra skulle inte ens reflektera över det, men Jag kallar det för att jag träffat en ängel i förklädnad.

Jag har varit på möte i Fagersta och känner mig långt, långt hemifrån. Jag sätter mig i bilen för att köra iväg hemåt och inser direkt att jag har fått punktering. Jag svär för mig själv, rullar in på macken bara 100 meter ifrån där jag parkerat och kliver ur bilen, svär ännu högre och börjar plocka ur bagageutrymmet för att få fram domkraft och annat som behövs.

En man som tankar på macken kommer fram och frågar om jag behöver hjälp och jag känner att det bara är korkat att tacka nej. Han byter däcket, åker till och med iväg och pumpar upp reservdäcket åt mig och kommer tillbaka och allt är klart på ca 7 minuter.

Jag vet att jag hade klarat det själv, men muttrarna satt hårt även för mannen som hjälpte mig och det hade verkligen inte gått på några 7 minuter.

Jag tackade honom innterligt och åkte iväg helt övertygad om att jag träffat en Ängel in disguise han dök verkligen upp när jag behövde det och jag är oändligt tacksam!
WHAT ARE WORDS?

Igår blev en bra dag!
Fotbollsmatchen vann vi med 1-0 och vi alla i laget var helt enade om att detta var den skönaste segern denna säsong, än så länge.
vi hade till och med tur med vädret för direkt efter att vi klev in i omklädningsrummet var det som att vädret satte på en duschknapp och regnet bara öste ner. Men under matchen var det uppehåll.

Efter matchen tog jag mig till gatufesten som inte var min gatufest och sen ner på stan.
En bra dag och en bra kväll.


Men kom av någon anledning att tänka på låten som lillebror visade mig sist jag var hemma och här kommer både berättelsen bakom låten och själva låten.
Titta på klippen i turordning så blir det bäst =)

Det finns så fina människor i världen och här får vi se en av dem.
 Nu ska jag köra svärmor till beach-handbollscupen =)

17 JUNI

Fredag igen och egentligen en helt vanlig fredag.
Men denna har fått en låt döpt efter sig

 

En hetsig vecka är slut. Mycket övertid på jobbet och som krydda på detta var det fotbollsmatch i onsdags. Efter ett äpple på hela dagen och en hetsätning direkt innan samling, så kan jag ju utan att vara speciellt förvånad säga att jag kunnat göra bättre ifrån mig än vad jag gjorde. Första halvlek var kaos, andra blev bättre innan tröttheten slog in.


Imorgon är det match igen mot serietvåan på bortaplan och till skillnad mot serieledaren så har de inte förlorat en enda match än så länge och har släppt in 3 mål på 7 matcher. Det vill säga att det blir mycket viktigt att täppa till bakåt för eventuellt blir det inte många mål framåt.


Laddad och sugen att ge mig själv revanch (om det stavas så?) men nu blir det hyrfilm, kaneläpplen och en luugn kväll efter hetsiga veckan. Erik jobbar kväll så jag blir ensam i soffan. Det ska nog gra bra det med =)men nu går vi ner i varv och lyssnar på en Äkta Fredagslåt

RSS 2.0