DÅLIG DAG

Ja idag var väll ingen perfekt dag egentligen.
Idag kom beskedet som jag visste skulle komma, men hoppades att jag skulle slippa.
Det är konstigt egentligen hur hoppet är det sista som lämnar människan, trots att man säger att man inte hoppas på någonting längre för man vet hur det kommer bli så hoppas man innerst inne endå att man ska ha fel.

Jag kommer inte att kunna fortsätta min antsällning på mitt nuvarande jobb och blir därmed arbetslös från och med den sista december.
Jag är så tacksam för den tiden jag har fått vara där och jag förstår att de inte kan behålla mig.

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÖT

Ni ska bara veta hur länge jag letat efter denna på youtube efter att jag såg den på Americas Funnies homevideos för ett bra tag sen.
Man blir så kär i denna supersöta unge som är lite törstig.
Hjärtat smälter och det är riktigt roligt också


Trevlig helg
Drick och svälj (som han gör)
DREAM, DREAM, DREAM OOO DREEAAAAMMM

Något som är kul med att snart flytta är ju såklart planeringen till inredningen. Chansen att få skapa sig sitt drömhem, sin egen fristad som är precis så som jag själv vill ha den.  Jag har tittat lite på internet och i tidningar och faller såklart för det som är mode just nu: VITT.

 

 

 

Denna bild säger lite hur jag tänker mig sovrummet. Tänk dig den mörka, mörka sängramen som vi precis köpt, vita väggar och en ljus lampa i taket som gärna är lite stor, och hänger ner en bit (ungefär som den på bilden nedan)

 

 

Kanske med några svarta ramar över sängen, lite liknande denna bild nedan till vänster, fast med finare motiv såklart eller med flera över sängen som på bilden till höger.

     

 

Ojojoj!!!!  vad man svävar iväg och man vet inte om den första iden passar med de andra fjorton. Men det är kul att drömma sig bort ett litet tag.

RSS 2.0