Valborg ?

Shit! När firade man Valborg sist? När man va typ 18 år. Idag är det ju Valborg och det enda sättet jag kommer märka det på är att jag är ledig imorgon. Planer inför ikväll är verkligen på noll. 

Nej nu blir det off to work medans mina två prinsar ligger och sover :) P.s Eriks lag vann kvalmatcherna i handbollen och spelar div ett nästa år:) tycker denna bild är så härlig :) 


Kort vecka

Kortveckan gick fort. Shit det är redan fredag imorgon. 
Idag hat det shoppats lite till B. Vi fortsätter på temat vårkänslor och har handlat keps, solhatt och solbrillor. Nu ska vi bara hitta en uv-skyddsbaddräkt så är lilla B redo att var ute i solen utan att vara i solen :) 

Hoppas helgen bjuder på bra väder så de nya vårprylarna får användas :) 

Natti natti på er 

Vårkänslor

Solen verkar ha kommit för att stanna och det är våran första vår i det nya huset. Vilken härlig känsla att komma hem från sitt kontorsjobb och ta med sig Benjamin ut i solen och bara vara i sin trädgård. Kratta, beskära lite buskar, gå omkring och planera vilka förändringar vi ska genomföra i trädgården.
Det är ju bara helt underbart !! 

Vi börjar även få lite mer ordning i källaren. Det sista rummet som vi kallar gymet är städat och urplockat och utrymme för att träna finns nu :) 
RSS 2.0