VÄXEL-LÅDA PANG BOM

Ja vilken dag.
Innan klockan 08.30 i morse hade jag hunnit stå i Borlänges största rondell och stoppa trafiken från ena hållet, jag har hunnit vara med på trafikupplysningen i dalara angående just samma sak - jag har hunnit väcka Erik alldeles för tidigt för hans eget bästa, fått skjuts av assistancekåren och spenderat 1200 kr.

Det blev helt enkelt till att jobba hemifrån idag när växellådan på den nya bilen valde att helt enket stänga ner totalt..


Nu blir det lite träning och en tidig kväll till sängs då tröttheten är extrem just nu.

Hoppas ni också haft en spännande dag - men på ett annat sätt än mig =)

EUFORI OCH SOMMARVÄDER

Ja nu är sommaren här - ryggen och axlarna har fått en gnutta för mycket sol under vistelsen i Sandvika - precis som det ska vara.
Jag och Erik städade på badplatsen och tog bort allt bajs från fåglarna runt omkring, vi krattade sandstranden och tog bort onödigt mycket sjögräs. så idag har jag lite träningsvärki ryggen av krattningen =)

Kvällen spenderades inomhus framöför Mästarnas mästare och såklart Melodifestivalen men total Eufori när Loreen vann med låten Euphoria =)

ännu lite Eufori när jag går in och ser kommentaren från pappa som skickade denna låt till mig när jag inte svarade i telefonen: '
försöker just nu hålla mig undan solen pga u-lagsmatchen som det är samling till om 30 minuter.
så med ca 3 liters vattendrickande ska jag nog vara redo att göra en okej match, om knät vill som jag vill.
Hej hopp!

NU är det sommar!

Sitter nu vid glöden som håller på att dö ut. När den slocknar blir det äntligen läggdags. Har badat, grillat och njutit i solen. Just nu är det en överlevnadskamp: mej mot myggen och myggen vinner. Men jag tänker Inte klaga. Detta är sommar! Äntligen är den här och imorgon blir det den första lediga dagen i sommarväder på det härliga landställlet som vi längtat så mycket efter. Natti natti gott folk :)

RSS 2.0