HÄNDER GREJER

Tiden går fort och oj vad det börjar hända grejer.
På jobbet har det åter igen tagit en totalvändning som ingen hade räknat med och som sagt tiden verkar gå fasligt fort.

Mamma ringde och påpekade hur kort tid det var kvar till KortVasan som jag själv inbillat mig att det är säkert ett halvår kvar till... Icke.. 24 dagar kvar är det. Vad hinner man göra på 24 dagar? från Sunk till Hunk? nope skulle inte tro det.. får helt enkelt sänka målet från att göra en bättre tid än förra året till att endast ta mig runt i år. Speciellt efter att laseroperationen nu är inbokad och bidrar till att ingen träning på drygt en vecka precis innan kortvasan ska genomföras. inte bra.

Jag såg även nyss i kalendern att det snart också är dags för min älskling och vårat favoritpar Sanna och Niklas att ta oss till storstaden för att bo på hotell, äta god mat och se på Henrik Fexeus föreställning: I ditt huvud
http://www.henrikfexeus.se/i-ditt-huvud/

Har hört att tiden går fort när man har roligt.. isf verkar ja ha det hysteriskt kul just nu ;)NÅTT ÄCKLIGT

Lördag... hmm lördag
Tanken var ju att detta skulle bli en lugn helg med många fotbollsmatcher i Forssacupen. Men efter att ha kommit sist i gruppen pga 2 bra matcher och en lagkolapps så är det inga matcher imorgon.
Erik står vi spisen och doftar kantareller och fläskfile och det ska bli sååå gott.
Musiken är på och jag dansar samtidigt som jag skär cherrytomaterna itu.

Erik ska blanda en drink till mig efter maten och sen blir det film. Imorgon ska jag gå och titta på de som gjorde bättre prestationer än vad vi gjorde och därför får spela slutspel.I torsdags åkte jag med lite handbollspojkar till Lindesberg för att se Lindesberg spöa VästeråsIrsta i en mycket viktig match. Fick se tvillingarna Johansson och många välkända ansikten från Västeråslaget som gjorde att Eskilstunaabstinensen lugnades ner lite.

Här kommer en liten lördagslåt.. lite softish sådär.

SM-BRONS OCH PLÅNBÖCKER

Som fortättning på plånbokehistorien berättade pappa i bloggen om min Leksandtid när polisen ringde och förklarade att de hade hans dotters plånbok på station. Det hade jag helt glömt bort. Jag har alltså inom loppet av ca 4 år, tappat bort 3 plånböcker och lyckats få tillbaka dem alla tre =)
Jag får se till att hålla hårt i plånboken framöver ;)


Nu vill jag även framföra ett grattis till Jens Eriksson www.teamjens.se som tog SM-brons i skidåkning idag.
ETT STORT GRATTIS, VILKEN BEDRIFT, VILKEN PRESTATION, VILKEN STYRKA!
Vi är så glada för din skull här i Borlänge!!!Bild från midsommar - och ännu mer bilder finns på hans hemsida =)
RSS 2.0