Tatueringsdags

Idag var det sittning två för att få klart tatueringen som jag började på för två veckor sedan. Skönt att äntligen få den klar. 
Det gjorde mycket ondare denna gång, det kanske har att göra med att det inte är riktigt läkt ännu- men så farligt var det inte :) 

Nu är den på plats och det känns helbra iaf :) 


INGEN UPPKOPPLING, MEN AVKOPPLING

Då var midsommar över för denna gång. Helgen har varit otroligt kall men supertrevlig och skön på många vis.
Min internetuppkoppling är närmast obefintlig i Sandvika vilket betyder att jag varit utan internet sedan torsdag kväll till idag mitt på dagen... tre dagar - och vet du vad! Det var inga problem.. Snarare skönt att fokusera på samtalen man har runt borden, se detaljerna i naturen istället för att förblindas genom att se ner i mobilskärmen.
 
Vi har ätit god mat, eldat, eldat, eldat, spelat spel och dansat runt midsommarstång, tränat och även tagit ett dopp i det 15 gradiga vattnet.
Helgen har känts lång men ändå kort - men har varit ett superbra tillfälle att ladda batterierna till 100 % om de inte var det innan.
Benjamin har fått uppmärksamhet i överflöd och haft fullt upp hela dagarna-han har utforskat stugan, gården och badstranden nere där midsommarstången restes - shit vilken cool kille han är :)
 
Nu är det en veckas jobb kvar sen ska jag och älskade lilla B spendera sju veckor av sommaren tillsammans på diverse äventyr :)
 
 

Dumma vm

Usch dumma VM ! Man vill ju se allt och veta allt men det går ju inte. Denna vecka har jg varit så trött så jag inte vet var jag är när klockan ringer. Just för att man försöker se matcherna på kvällen. 
Önskar man hade mer tid så inte denna trötthet måste bli en konsekvens av fotbollen. 
Erik sitter just nu och sover i soffan efter att vi tränat lite och sen bastat och ätit lite glass ochvjordgubbar. Själv hade jag tänkt se klart Mexiko-Brasilien men ger tyvärr upp. 
Snart omöjligt att hålla ögonen öppna.... 
RSS 2.0