FEJKA SEXPACK

i Onsdags var det ju träningsmatch och jag skojar inte om jag säger att jag antagligen sprang mellan en till en och en halv mil..jag var dyblöt och helt slut och hade frossa på vägen hem i bilen. (Vi förlorade dock mot div 2 laget).
igår skulle jag ju träna fotboll men kände att någon muskel i baksida lår inte kändes helt hundra och därför fick jag istället ligga på sidan och göra lite futtiga sit ups.

Jag låg där på rygg och tänkte att jag skulle göra situps och bli stark för fotbollens skull och för det önskvärda sexpacket.
Men här har jag hittat lösningen på sexpacket iaf =P


[Limited stock] BONRESUBERUTO EKUSASAIZUSAPOTA wide (wide type) 
jag hittade på nån kineskisk sida där man kunde köpa detta som hjälp till att få sexpacket.
Tydligen skullle det hjälpa till att gå ner i vikt också vilket jag inte riktigt tror på.
lite komisk ide iaf.. hahah

inga mer sit ups för mej.. jag kör på denhär grejen =P
trevlig helg

RECEPT IGEN

Jag vet inte vad det är men just nu tänker jag på mat typ hela tiden!
Så då tänkte jag att jag kan dela med mej av mina recept som gjort att jag vidgat mina vyer lite och provat nya maträtter.
denna maträtt var som himmel i munnen och fick mej nästan att gråta för att det var så gott!
prova det om ni har tid. Själv åt jag fisken med nypressad potatis.. MUMS

Ingredienser


Timjanstekt kolja med selleri och karljohanremoulade

arla.se


Ingredienser

4 port
600 g koljafilé
1 msk hackad färsk timjan
1/2 tsk salt
2 -3 msk smör
1 bit rotselleri, ca 200 g
2 dl Arla Köket crème fraiche gourmet karljohan, timjan, citron
1 pressad vitlöksklyfta
rivet skal av ½ citron
salt och peppar




Dela fisken i portionsbitar och krydda med salt och timjan. Stek dem i smör ca 2 min per sida. Skala och skär sellerin i tändstickstunna strimlor. Koka dem i lättsaltat vatten 1 min och kyl dem i kallt vatten. Krama ur vätskan och blanda med crème fraiche. Smaksätt med vitlök, citronskal, salt och peppar. Servera fisken med remouladen, (rostad potatis) och sallad



p.s Josefin! jag är säker på att det funkar med quinoa till den tidigare maträtten jag visade. men bara man kommer ihåg buljongen som ger smak på det =)

Nu är det lunch och nu ska jag moffa för ikväll är det träningsmatch innan allvaret börjar på lördag.

RECEPT

Ingredienser

4 port
4 dl grönsaksbuljong
4 dl couscous
4 färska lökar
2 paprikor
2 hackade vitlöksklyftor
50 g smör
1 dl hackade färska örter
1/2 tsk salt


Gör så här

Koka upp buljong i en kastrull. Rör ner couscousen, lägg på lock och ställ kastrullen vid sidan av plattan 5-6 min. Skala löken och skär den i fjärdedelar. Kärna ur paprikan och dela varje i 8 delar. Grilla grönsakerna på utegrillen eller i ugnen tills de börjar få färg 5-6 min på varje sida. Fräs vitlöken lätt i smöret och rör ner det i couscousen. Blanda ner grönsaker och örter. Smaksätt med salt. Servera med bröd. Tips: Gott att servera till grillat kött, kyckling, fisk och skaldjur.

Själv lade jag till zucchini och oliver och woala så blev rätten mycket godare!!

Couscous med grillade grönsaker
www.arla.se

så enkel att göra för så mycket smak! vi åt med kyckling till.
Värd att prova=)

RSS 2.0