BACK TO REALITY

Back to life, back to reality

Semester i två veckor med lillasyster har varit helt underbart.
Jag ska erkänna att jag tänkte (precis som när jag åkte i två veckor till Thailand med Erik) hur ska vi ha något att prata om hela tiden? kommer vi bli tokiga på varandras sällskap?
Men Icke!

Vi träffade trevliga människor, tog utflykter, lärde oss att surfa, solade, badade, drack alldeles för många smoothies och milkshakes, åt gott, festade till någon gång, skrattade, grät, skrek på costa ricaner på Rodeo och njöt av livets goda sidor med sol och värme.


Nu är jag tillbaka till verkligeheten - och vet du vad?
Vädret är grått, lägenheten är rätt ensam när Erik är iväg och jobbar, det var tungt att gå upp tidigt till första jobbdagen med många måsten - but I love it.

Och jag älskar Erik - och jag är så glad att få komma hem till vår kära lägenhet som är städat, ommöblerad och full av kärlek!


bye bye Tamarindo!

Semester

Kl är 7 här i Costa Rica och hemma i Sverige är den 14. Det är vår andra dag som vi vaknar upp i Tamarindo: surfarnas place då det ärgs ska gott om vågor. Vi har hookat upp med två svenska tjejer som vi första kvällen lyckades panga in en karatefylla med. En kväll som var fylld med gratis drinkar, dans och mycket, mycket skratt. Igår somnade vi därför kl 22.00 av utmattningoch nu sitter jag och väntar på att Josse ska vakna så vi kan köra lite gatts gympa innan tjejerna kommer och hämtar oss för att gå ner till stranden. Allt är perfekt här och skulle kunna strunta i att någonsin åka hem om det inte var för en speciellt snygg, omtänksam, pengamedveten karl som väntar på mig därhemma. Han kanske kan ta sig hit istället? :) ha en fortsatt bra dag i Sverige :)

Snart är jag framme på Arlanda, för att se...

img_4965 (MMS)

Snart är jag framme på Arlanda, för att sen ta mig till Costa Rica med mellanlandning i Frankfurt och panama city. Det kommer bli en lång resa.. Längre än vad jag tror att jag tror det kommer va Kändes overkligt att kyssa Erik hejdå och se honom gå från perrongen. Det kändes som att jag skulle ta tåget till Eskilstuna  och vara tillbaka om två dagar... Men så är det inte.  Spännande ska det bli iaf. Tänk på mig hemifrån! P.s kommer bara kunna bli nådd via sms fram till julafton. Hej hopp!

RSS 2.0