FÖDELSEDAG

Nej inte händer det mycket här heller.
Men någonting har hänt sedan jag skrev sist: jag har fyllt år. Jag har blivit 26 år gammal och min älskling fyller idag 29 år. Grattis grattis min älskade Erik!

Jag har lärt mig någon sedan sista inlägget också.
Jag har lärt mig att det är de små sakerna i livet som gör det värt att leva.

Söndagen (min födelsedag) firade jag med att springa milen på löpbandet, äta magnumglass i min ensamhet tillsammans med Sex and the citytjejerna på dvdn. Men kvällen kom och en nästan urblåst ballong blev en present från en liten söt kille vid namn Oliver. Varma kramar från små barn som sa grattis och en överraskningstårta från Sanna med allsång som fick gråten att komma nära... av tacksamhet, överraskining. Jag blev rörd!

Min kära kära Erik har också varit hel fantastisk. Små ting som har betytt så mycket. Jag kommer alltid vara så tacksam över den mängd kärlek han öser över mig för att han vet att jag behöver det.

Det blev en stillsam helg, med små gester som har betytt mycket =)
Tack !

PAPPAS DAG

Idag är det fars dag.
En dag att hylla sin pappa och tänka lite extra på just honom.

Av mig kan inte pappa få någon present och vi kommer inte kunna fika tillsammans heller.
Istället tillägnar jag en låt till honom.
En låt som spelats mycket hemma och när jag hör denna så tänker jag såklart på honom.
Hoppas du får en bra dag kära pappa!

TRÄNINGSVÄRK VAR ÄR DU?

Förra lördagen när jag vaknade var det svårt att ta sig ur sängen, sätta sig på toa, gå så det inte ser ut som att man bajsat på sig.. ja allt var svårt för jag hade sån satans träningsvärk. Benpasset på torsdagen med laget tog hårt.

Denna torsdag gjorde vi precis samma övningar - fast vi la på en vända på varje övning och gjorde alltså ca 12-15 extra rep på varje övning.

Gissa vad!
Jag känner ingenting i benen.
Jag har inte fuskat på övningarna, snarare var jag noggrannare eftersom jag orkade det. Det måste vara så att kroppen har sånt sjukt muskelminne.

Eller varför har jag annars ingen träningsvärk alls idag?

RSS 2.0