Grattis

Tänk ibland har man väll turen på sin sida? Det har Eriks handbollslag haft iaf eftersom de vann 100 000 på galan igår. Grattis. Vi hoppas att klubben använder pengarna väl. 

Nu ligger jag nere i gästrummet i källaren. Erik tyckte jag skulle få sova ut.. Nåja iaf fram till 03.00 någon gång. Då är det skiftbyte här. Tänk så man håller på. Jaja. 
Lika bra att passa på och sova när man här chansen då. Imorgon tror jag det blir shopping med svärmor på lager 157:) Vardag

Då var vardagen här igen och jag tror Erik tyckte det var skönt. Det är nämligen så att jag nu i efterhand kanske blivit lite medveten om att jag varit rätt stissig i helgen och kanske aningen, aningen lättretlig :)

Men nu är jag lugn som en filbunke igen :p 


Dopdag

Ja idag var det dags för B att bli döpt och orden fullt ös fick en ny innebörd för mig. Shit va man kan vara uppe i varv- jag är helt slut. 

Det blev en fin ceremoni och låten vi valt : du finns inom mig från Disneyfilmen Tarzan gick hem hos alla tror jag.  B har fått så mycket fina saker och det känns som att många verkligen känner oss och vet vad vi gillar. Det var leksaker i trä, ekologiskt och fina rim. Det kändes klockrent. 

Nu tackar vi för oss. 21.30 och sängen har aldrig känts så lockande :) RSS 2.0