RECENSION SATC 2

Sex and the City 2
En film som absolut inte når upp till samma standard som den första filmen.. men hur skulle det vara möjligt?
Det är istället en film med något vuxnare karaktärer med andra problem än att ställa sig den stora frågan: kommer jag hitta någon att leva lycklig med?
Nu kämpar de istället med frågan: Hur gör vi för att leva lyckliga i alla våra dagar nu när vi hittat den rätta.

Tjejerna åker på en resa som de sent ska glömma och det är på denna resa vi får följda dem.
Filmen bjuder på mer skratt än ettan och några gråtstunder. Humorn och tajmingen är underbar och jag lägger denna film som topp fem på favoritlistan. Etta kommer såklart den första filmen !Råd inför att se filmen
- Ha inga förväntningar
- Jämför den inte med första filmen
- Se den med en tjejkompis eller fjollig kille
- Låt filmen hänföra dig
LEDIG!

Idag är jag ledig... Shit pommes frittes!
Jag är ledig, jag är i min egen stad och jag ska inte iväg på nått tjohej... trots detta har jag så mycket jag ska göra så jag istället bara sitter här och inte vet i vilken ände jag ska börja.

Det ska bli en liten shoppingtur, det ska bli förberedning av morgondagens festliga lekar, det ska bli schemaändring vilket kan ta lååång tid, det ska bli en svängom i matbutiken, jag hade hoppats på att hinna träna innan det sen är Dagens Höjdpunkt ikväll: Sex and The City på bio =)=)=)=)=)

Nu blir det frukost och sen är jag On my Way!!!

PÅ PROMENAD..

Tjalalalalalalalala tjalalalalalalalalalalala På promenad... genom stan *sjunger lite lätt på Per Gessles fina sommarlåt*


Trots att kontot är tomt som tusan eftersom det fortfarande inte vill komma in någon lön för Malin så har det varit en helt okej dag. Jag har inte behövt handla eftersom ja inte har några pengar. Istället hörde Sandra av sig och frågade om jag ville ta en promenad genom stan. Ja svara jag och det var en skön promenad sådär innan jobbet.

Direkt efter jobbet var det fotbollsträning där mycket av snacket handlade om grillningen och festen på lördag. man måste ha något rosa ¨på sig då det är temat så vi får hoppas att pengarna kommer så jag hinner köpa nått till dess =) det kommer bli en bra lördag iaf =)

Nu ska jag leta efter nått ätbart i kylen.... om det finns nått?! :S


RSS 2.0