Finurligt

Mannen i huset här hållit sig borta idag. Först match i Västerås och nu är han på fest. Då får man lyxa till det på sitt eget lilla vis. 
Jag och B har spenderat förmiddagen i badhuset med trevligt sällskap och nu på kvällen har jag lyxat till det med lite sushi och film i källaren med en tänd brasa, tända ljus, lite lördagsgodis och lite Bacardi och sist men inte minst: en riktigt bra film!! 

The grand Budapest hotell!! 
En mysig film, spännande och finurlig på ett sätt som gör att man blir berörd och glad i hela kroppen på något vis. 

Slut på sjuktider

Lilla älskade B. Fet var en vecka sedan han sjunkande in med feber och sen fick utslag över hela kroppen. 
Nu har han ju mått bra och betett dig som att han är pigg och frisk men går ju såklart inte komma till dagis pga smitto-risk. Men imorgon är det dags. Imorgon tar sig Erik och B dit och denna gång förhoppningsvis för att inte sjukna in igen. 

Jag har fått mycket gjort här hemma iaf. Sytt upp gardiner, rensat ogräs, städat och rensat hemma, flyttat mattor hit och dit. 

B har även fått ett par nya skor- till skillnad från allt annat som är begagnat :p 
Fina hästskor :) 
Träning

Benjamin sover och jag sitter i träningskläder och väntar på att han ska vakna.
Vi ska inviga cykeln och cykla till B:s farmor och den ska jag ta mig till gymmet med Sanna för att damma av musklerna lite. 

Igår var jag och Erik på riadtrip till Mora och hämtade hem skivstång och vikter som Eriks köpt på blocket. Men lite gym bland folk kan ju inte skada heller :) RSS 2.0