Gamling

Måste vara åldern som tar ut sin rätt... Igår var det match med laget, eller snarare lerbrottning eftersom planen var en stor lerpöl efter allt regn. Det blev en hel del roliga fall och bloopers.

Men min knäään! De värker och ömmar och jag är så trött på detta. Är det åldern? Eller är man lite otränad kanske?

Ni blir det vila från fotbollen i två dagar iaf. Får se om det hjälper och på onsdag Ska jag prova på lite boxning:)
Natti natti

FREDAGSKÄNSLA

 Första fredagen efter att man är tillbaka efter semestern måste väll vara den bästa fredagen ever. Det var länge sen jag verkligen kände fredagskänslan - men nu är den här och den är så mysig.
Erik är borta hela helgen så jag har hyrt film och planerar på att göra.. i princip ingenting mer än att spela match på söndag.
 
 
Fredagslåt!!!
Visst har ni längtat.
jag kunde inte välja så jag tar två låtar med samma band - en där killens röst bara gör att man vill äta hans röst - och liksom känna hans röst i sin egen hals och en med lite drag i där man får se bandmedlemmarna som är en fin liten skara.
 
såhär ska du njuta av låtarna:
 
Höj volymen lagom mycket, sätt på låten så den får börja lite långsamt, häll upp ett glas rödvin och låt tonerna strömma genom dig - gör gärna lite utrymme för att dansa som en hög hippie med armarna utåt som att du flyger.
 
 
 
 
 
Låt 2 - ta med vinglaset till datorn, sätt dig ner, leta upp en textsida exemeplvis www.letssingit.com skriv in Of Monsters and men och välj låten King and Lionheart så du har texten framför dig och sen sjunger du i alldeles för hög ton och nivå med i hela låten och njuter av låten.
 
ha en trevlig helg!!
 

Robinson

Älskade Robinson är tillbaka och idag sa galningen i programmet den smartaste kommentaren på länge:

Min inställning är att överleva, utan att dö

Haha no shit!
Ligger på golvet och njuter av programmet men lider av magknip och illamående. Får hoppas det går över snart.. Ja illamåendet alltså.. Och inte programmet:)

RSS 2.0