REFERAT

Herrrar Borlänge HK - Enköping 35-23 (16-8)

Härlig inställning och bra försvarsspel i första halvlek avgjorde mot Enköping.

Matchen startade med högt tempo där Borlänge HK hanterade det klart bäst. Erik Andersson sätter matchen dit vi vill ha den med sin härliga attityd och spelskicklighet. Vi håller på vår spelidé under hela första halvlek och går till vila med 16-8.
Andra halvlek startar upp med ett lojt och ointresserat spel av Borlänge HK, time out och en klar förbättring från våra killar.
Magnus Tongring kommer ut på 9m med sitt lugn och gör 3 enkla mål och vi hittar spelet igen och går ifrån till en säker seger med 35-23.

Enköping gör allt för att trasa sönder vårt anfallsspel, men som tur är så tjänar man inget målmässigt på detta. Här har vi mycket att lära, framförallt att behålla kylan och jobba som ETT lag. Vi måste lägga undan "one man show" och koncentrera oss på laget och inte "JAGET".

Stora plus till Erik Andersson Magnus Tongring Pierre Andersson och Simon Anfält