LIMESÅS MED AVOCADO

Perfekt kall sås till bland annat kyckling eller lax som ger en fräcsh känsla.
Passar bra även för de som äter potatis eller bulgur eller cousous. Jag äter denna med lax och en grönsallad.
Grundreceptet kommer från en GI-bok, men sen har jag kastat om lite själv.



Ingredienser:
Creme fraiche
Kesella
Lime
salt, peppar
Avocado
(phsyllialis) <-- om man vill


Gör såhär:
Blanda två tredjedelar creme fraiche med en tredjedel kesella. Riv skalet från en lime från den fina sidan av ett rivjärn och pressa även ner lite saft från limen. Tärna en avocado och blanda ner i röran. (dela phsyllialis och lägg ner i såsen om du vill) Smaka av med salt och peppar.


 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0