MÅÅÅÅÅÅL!!!

Spänningen är Olidlig!
Forssa har åkt upp till Malung för att möta bottenlaget, många på avbytarbänken har varit sjuka och många ordinarie spelare var borta.
Efter bara 10 minuter gör hemmalaget Malung mål på en hörna när Forssa inte är vakna.
Halvleken slutar 1-0.

I halvlek blir Malin avbytt då hon mådde väldigt illa. Efter ca 25 minuters spel gör innermittfältaren Sara i forssa Mål och det är kvitterat, det hinner dock inte gå mer än 5 minuter extra så blir det  mål åter igen för hemmalaget. Med en kvart kvar att spela får Malin åter igen spela efter ett glas Samarin och i nästan samma veva får Forssa en tveksam straff med sig och de tackar och tar emot och sätter straffen helsäkert. 2-2 och helt plötsligt är Forssa sitt gamla jag igen... de var först på bollarna, de krigade och hade viljan och hoppet.

5 minuter kvar att spela Malin får en boll ute på kanten, hon gör "finten" lägg bollen på ena sidan och spring på anddra, hon hinner precis ifatt bollen innan en annan spelare och satsar på ett inlägg... Inlägget blir inte som hon tänkt sig, den tar helt plötsligt ny riktining och slickar ribban rakt in i måååååål. Målvakten har inte en chans!
Matchen slutar 2-3 !!

Malin har gjort sitt första mål denna säsong =)
ett viktigt sådant och det var faktiskt värt att missa tjejmilen för detta =)